top of page

Offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe wij je gegevens bewaren.

BEDANKT VOOR HET BERICHT!

PVC visgraat wys_edited_edited.jpg

CONTACT

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen! Heb je toevallig een mooie vloer bij iemand anders gezien en zou je graag diezelfde vloer willen? Dat kan in de meeste gevallen! We gaan op zoek of wij het merk ook aan kunnen bieden en anders komen we met mooie alternatieven voor een scherpe prijs! Vraag meteen een offerte aan.

Decoratieve gedroogde planten

Stuur een e-mail naar

info@wysinterieurenvloeren.nl

Neutrale inrichting
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Volg ons op

Facebook & Instagram

HOE GAAN WE TE WERK?

Stuur ons een appje, mailtje of vul het contactformulier in & dan maken we samen een afspraak. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Het liefst maken we een afspraak bij jou thuis, zodat je meteen kunt zien hoe de kleur in jouw woning gaat staan en hoe het eruit ziet bij je meubels. Natuurlijk kan het zijn dat je huis nog gebouwd moet worden of je gewoon liever naar ons komt. Je bent altijd van harte welkom bij ons thuis! Het is altijd mogelijk om promotiebord(en) mee naar huis te nemen of mee te nemen tijdens een kijkdag (van je nieuwbouwwoning), zodat je kunt zien hoe de vloer zal staan in jouw woning. 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een vrijblijvende offerte te ontvangen, stuur ons een berichtje of vul onderstaand formulier in met je gegevens en je zult zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen! 

Offerte aanvragen
bottom of page