top of page

HOE GAAN WE TE WERK?

PVC rechte strook1.jpeg

Maak van je huis je thuis  j

Stuur ons een appje, mailtje of vul het contactformulier in & dan maken we samen een afspraak. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Het liefst maken we een afspraak bij je thuis, zodat je meteen kunt zien hoe de vloer in jouw woning staat. Natuurlijk kan het zijn dat je huis nog gebouwd moet worden of je gewoon liever naar ons komt. Je bent altijd van harte welkom bij ons thuis! Het is altijd mogelijk om promotiebord(en) mee naar huis te nemen of mee te nemen tijdens een kijkdag (van je nieuwbouwwoning), zodat je kunt zien hoe de vloer zal staan in jouw woning. 

 

Tijdens onze afspraak zullen we zowel promotieborden (50x90 cm) als staaltjes meenemen. Wanneer je een aantal favorieten hebt uitgekozen, kunnen we ter plekke een vrijblijvende offerte maken. Deze zul je later ook nog per mail ontvangen. Wanneer je een bestaande woning hebt, zullen wij meteen de ruimtes voor je opmeten. Wordt je huis nog gebouwd, dan zullen we eerst uitgaan van de maten op de tekening en zal Wouter later in komen meten zodat we nooit PVC te kort komen. 

Wij werken samen met een ervaren stoffeerder

Goed om te weten dat we samenwerken met een ervaren stoffeerder, genaamd Thijs. Hij hanteert zijn eigen prijzen, maar wij kunnen deze meteen meenemen in de offerte zodat je meteen een beeld krijgt van alle kosten! 

 

Wanneer je besluit om akkoord te gaan met onze offerte, kunnen we samen afspreken wanneer je graag de vloer gelegd wil hebben. Wij zullen dit met Thijs afstemmen en met jullie communiceren. Momenteel kunnen wij de vloer en het materiaal binnen één week geleverd krijgen, dus je hoeft niet onnodig lang te wachten op een mooie vloer! 

 

Nadat de vloer is gelegd, komen wij altijd graag het eindresultaat bekijken! 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een vrijblijvende offerte te ontvangen, stuur ons een berichtje met je gegevens en je zult deze zo snel mogelijk ontvangen! 

Verder verkopen we schoonmaakmiddelen van James en beschermdoppen van Scratch no more. Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bestel de beschermdoppen via onderstaande link en ontvang meteen 5% korting. 

"De PVC vloer levert ons veel woonplezier op in onze nieuwe woning!"

Ad en Tamara

OFFERTE

Offerte aanvragen? Klik op onderstaande knop om het formulier in te vullen.

Muurdecoratie
bottom of page