top of page
Decoratieve gedroogde planten

Stuur een e-mail naar

info@wysinterieurenvloeren.nl

Neutrale inrichting
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Volg ons op

Facebook & Instagram

WYS Interieur en vloeren heeft alles onder één dak. Er wordt persoonlijk met je meegedacht om de juiste vloer te kiezen en waar wenselijk ontvang je gratis interieuradvies. 

 

Voor je persoonlijke wensen komen wij met onze promotieborden aan huis en kun je in alle rust nadenken over de vloerkeuze. Ter plaatse kunnen wij een offerte opstellen voor de gekozen vloer. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om bij ons thuis de verschillende promotieborden te komen bekijken. 

 

Er worden met name PVC vloeren aangeboden in verschillende merken. WYS Interieur en vloeren werkt samen met een stoffeerder, die de vloer kan egaliseren en leggen in het patroon naar wens. Daarnaast bieden we verschillende soorten matten en plinten aan en kunnen deze ook worden gezet.

Om je vloer mooi te kunnen houden, verkopen we de schoonmaakmiddelen van James en de beschermdoppen van Scratch no more. 

 

PVC visgraat keuken.jpeg

Alles onder één dak j

WYS_Yamie&Wouter(50)_edited.jpg

Vind de perfecte pvc vloer
en maak van je huis je thuis  
j

WAT WIJ DOEN 

Wij bieden niet alleen vloeren aan, maar doen ook plinten en traprenovaties. Daarnaast geven we interieuradviezen.

Wij werken samen met een ervaren stoffeerder om de vloer te kunnen leggen.

We komen met onze promotieborden aan huis. Deze mogen worden geleend. Daarnaast staat ons huis altijd open voor afspraken.

Een vloer is bepalend voor 

                        de sfeer in je huis j

Het liefst komen we meteen met al onze promotieborden aan huis, maar weet jij niet zeker of een PVC vloer binnen het budget valt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Deze zullen wij persoonlijk voor je maken en we leveren zelfs voorbeelden van vloeren aan die we kunnen aanbieden. 

Onze promotieborden mogen een tijdje bij je in huis blijven liggen, zodat je kunt zien hoe de lichtinval op de vloer is. Wij vinden het belangrijk dat er een juiste keuze kan worden gemaakt! 

PVC visgraat wys_edited_edited.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Wouter en Yamie, het gezicht achter WYS Interieur en vloeren. Samen zijn wij op 12 april 2021 een nieuwe uitdaging aangegaan door dit bedrijf te starten! Wij zijn een enthousiast, reislustig koppel die zichzelf continue uit wil blijven dagen in het leven. Daarom hebben wij ook de beslissing gemaakt om dit bedrijfje vanuit thuis te gaan starten in de verkoop van vloeren en het geven van interieuradvies! 

WYS_Yamie&Wouter(26).jpg
Roze bank

RECENSIES

Recensie Marjolein en Dennis1.jpeg

Marjolein & Dennis

Onze laminaatvloer was verkleurd door de invloed van de zon en daarom waren we op zoek naar een nieuwe vloer. We dachten dat PVC veel te duur zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. We twijfelden omdat we jullie niet kenden, maar we kregen bij jullie eerste bezoek (maar ook tijdens onze gesprekken via Instagram) gelijk een goed gevoel. Geen enkele vraag is te gek. Het meedenken in oplossingen, meehelpen met de vloer leggen en het komen kijken naar het eindresultaat hebben wij als een prettige service ervaren!

bottom of page