top of page

OVER ONS

WYS_Yamie&Wouter(26).jpg

Maak van je huis je thuis  j

Wij zijn Wouter en Yamie, het gezicht achter WYS Interieur en vloeren. Samen zijn wij op 12 april 2021 een nieuwe uitdaging aangegaan door dit bedrijf te starten! Wij zijn een enthousiast, reislustig koppel dat zichzelf continu uit wil blijven dagen in het leven. Daarom hebben wij de beslissing gemaakt om dit bedrijf in de verkoop van vloeren en het geven van interieuradvies vanuit thuis te gaan starten!

 

De interesse in bouwen/verbouwen en interieur is ontstaan nadat we zelf ons huis volledig hebben gerenoveerd. Stiekem was het de wens van Wouter om een huis volledig te verbouwen en nadat we de wereld hadden rondgereisd in zes maanden, liepen we tegen het ‘perfecte’ huis aan om te gaan verbouwen. Het was een stressvolle periode, waarin we ontzettend veel keuzes voor het huis hebben moeten maken. Wouter vindt alles goed en daarom mocht Yamie meestal de beslissingen nemen, maar dat was niet altijd even gemakkelijk. Dat is de reden dat wij naast vloeren verkopen ook mensen interieuradvies willen geven in de vorm van meedenken in de juiste vloerkeuze en de bijpassende muurkleur etc.  

Een persoonlijk advies voor een eerlijke prijs

WYS_Yamie&Wouter(50).jpg

WYS Interieur en vloeren staat voor een persoonlijk advies met een eerlijke prijs (we weten hoe duur een verbouwing is). We willen zelf bij de mensen thuiskomen met de stalen, zodat er een goed advies kan worden gegeven! Daarnaast is het belangrijk dat je ook ziet wat de lichtinval doet met de kleur van de vloer. Natuurlijk is iedereen welkom in ons eigen verbouwde huis in Someren. Daarnaast proberen wij zo snel mogelijk te reageren op onze mail en telefoon! 

Naast ons bedrijf zijn wij allebei werkzaam voor een organisatie. Wouter (27 jaar) werkt als verpleegkundige op een leefgroep en Yamie (29 jaar) werkt als gedragswetenschapper binnen het voortgezet speciaal onderwijs. 

WYS_Yamie&Wouter(50)_edited.png

P E R S O O N L I J K
A D V I E S

voor een eerlijke prijs

bottom of page