top of page

Verzenden en retourneren

Levertijden:

Als artikelen voorradig zijn, worden ze in het algemeen binnen 4 tot 5 (werk) dagen verzonden, heeft u met spoed iets nodig? Overleg dan even wat mogelijk is via info@wysinterieurenvloeren.nl. Wanneer het pakket is aangeboden bij de bezorgdienst, ontvang je een e-mail met de track & trace link van de bezorgdienst.

 

Verzendkosten:

Alle producten zijn exclusief verzendkosten! De verzendkosten zijn:

Nederland:

Brievenbuspakket DHL (getraceerd) €3,95
Pakket DHL (getraceerd) € 5,95 

 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN EN RETOURNEREN

Ben je niet blij met je bestelling? Dat vinden wij erg jammer! Neem zo snel mogelijk contact met mij op via 06-23670038 of stuur een mail naar info@wysinterieurenvloeren.nl. Samen zullen we tot een goede oplossing komen.

Retourneren:

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag je volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. WYS Interieur en vloeren zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan je overmaken, mits het artikel onbeschadigd en compleet en in goede staat binnen 14 dagen is geretourneerd in de originele verpakking. Uitzonderingen zijn op maat gemaakte en gepersonaliseerde artikelen. WYS Interieur en vloeren behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Alle ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Je dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan WYS Interieur en vloeren heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

Gegevens & Retouradres:

WYS Interieur en vloeren

Sparrestraat 9

5712ME Someren


info@wysinterieurenvloeren.nl

bottom of page