top of page

INTERIEURADVIES

WYS_Yamie.jpg

Maak van je huis je thuis  j

Super leuk dat je meer informatie wil hebben over het interieuradvies dat ik geef! Ik ben Yamie, 31 jaar en één deel van WYS Interieur en vloeren. De andere helft van WYS Interieur en vloeren is mijn verloofde Wouter, maar die houdt zich bezig met de PVC-vloeren. 

Sinds de verbouwing van ons huis in 2019 is mijn interesse in interieur nog verder ontwikkeld. Ik vond het tijdens onze verbouwing erg moeilijk om me voor te stellen hoe kleuren uit zouden komen en wat nou de beste indeling zou zijn. Het heeft goed uitgepakt, althans dat vind ik zelf, maar ergens had ik de wens om ooit nog de opleiding tot interieurstyliste te gaan volgen. Echter ben ik een bezige bij, want naast de verkoop van PVC-vloeren ben ik ook nog werkzaam als orthopedagoog binnen het voortgezet speciaal onderwijs. Dus eigenlijk is er nooit tijd om aan de opleiding te gaan starten. Gelukkig heb ik Wouter aan mijn zijde die mij altijd een duwtje in de rug geeft, aangezien ik zelf niet graag in het diepe spring. De opleiding heb ik in zomer 2022 afgerond en heeft mij veel geleerd! Nu wil ik jou graag helpen, omdat ik weet hoe lastig het is om al deze keuzes te maken. Je moet tijdens een verbouwing of bij de bouw van een nieuwbouwwoning al zoveel keuzes maken. Ik help je graag. 

Beige decoratie

Professioneel kleuradvies 

Vind jij het moeilijk om kleuren voor je woning te kiezen? Ik zal met je meedenken en rekening houden met de lichtinval en de lichtkwaliteit, zodat de kleuren mooi uitkomen op de muren. Wat zit er bij dit advies?

  • Een kennismakingsgesprek op locatie om jouw wensen te bespreken.

  • Een uitgewerkt advies van de kleuren en de plaatsing hiervan. 

  • Een digitale shoppinglist, zodat je alleen nog maar naar de winkel hoeft te gaan. Bij sommige verfmerken kan ik de verf voor je inkopen. Scheelt jou weer naar de winkel gaan.

 

* Prijs is voor één ruimte.

bottom of page